Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eminem

25. 11. 2007

Eminem

Zpěvák

Datum narození:
17.10.1972 
Místo narození:
Kansas City, Missouri, USA 
Znamení:
Váhy  


Fanklub Eminem:
Pořadí fanklubu: 48 další >
(56 fanoušků)
morce.3
kotatko.333
zuzanak
Člen skupiny:
Eminem se vlastním jménem jmenuje Marshall Bruce Mathers III. Dětství neměl příliš šťastné, žil sám s mámou a mladším bratrem, tátu nikdy neviděl. Velmi často se stěhovali mezi Kansas City a Detroitem, měnil školy, a tak se velmi těžce seznamoval s novými kamarády. Ve dvanácti letech se nakonec s matkou usadili ve Warren v Michiganu. Již v mládí se stal fanouškem rapu a ve čtrnácti letech se mu začal věnovat. Ačkoli nedokončil střední školu a vystřídal několik různých prací, snažil se maximálně soustředit na hudbu. 25.12.1995 se mu a jeho přítelkyni Kim Mathers narodila dcera Hillie Jade Scott. V roce 1996 vydal své
celý životopis >>>
Filmografie:
2003 Weird Al Presents Al-TV   ...Interviewee
2003 Fromage 2003   ...Bartender in Obie Trice's "Got Some Teeth" Music Video
2002 8 Mile (8 Mile)    ...Jimmy 'B-Rabbit' Smith, Jr.
2001 Wash, The   ...Chris
celá filmografie >>>
Diskografie:
2004Encore
2002The Eminem Show
2000Marshall Mathers LP
1999The Slim Shady LP
1998Slim Shady EP
1996Infinite
Odkazy:
Kontakt:
Eminem
c/o Interscope Records
10900 Wilshire Blvd, Suite 1230
Los Angeles, CA 90024
USA
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář